5η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

7-8 Μαρτίου 2019, Σόφια - Βουλγαρία

Η Βουλγαρική Ένωση Νερού (https://bwa-bg.com), PP7 του έργου WATenERgy CYCLE με τη συνεργασία του Επικεφαλής Συνεργάτη – Δημοτική Εταιρεία Υδάτων και Αποχέτευσης Λάρισας (www.deyal.gr) διοργάνωσε το 5ο meeting που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας, στις 7 Μαρτίου 2019 στο Hotel Anel.


Ένα τεχνικό εργαστήριο με τίτλο «Νερό και Ενέργεια» πραγματοποιήθηκε επίσης στις 6 Μαρτίου 2019, παράλληλα με το WATER TECH EXPO, 2019 (http://watertech.bg, Inter Expo Center – Σόφια). Οι συνεργάτες της WATenERgy CYCLE είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση και να διαδώσουν τα αποτελέσματα του έργου μέχρι στιγμής.


Όλοι οι εταίροι του έργου που συμμετείχαν σε αυτήν τη συνάντηση συζήτησαν για την πρόοδο των δραστηριοτήτων. Η κα Caroline Greene, διευθύντρια επικοινωνίας του Εταίρου Παρατηρητών (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εθνικών Ενώσεων Υπηρεσιών Υδάτων και Παροχής Υδάτων, http://www.eureau.org/) συμμετείχε επίσης στη συνάντηση για να συζητήσει σχετικά με την πολιτική της ΕΕ για τα ύδατα.


Η κ. Anisa Aliaj από την SHUKALB (Συνεργάτης Παρατηρητών) παρευρέθηκε επίσης στο τεχνικό εργαστήριο προκειμένου να βοηθήσει το PP5 να διαδώσει τα αποτελέσματα του έργου μέχρι στιγμής.


Μετά την 5η συνάντηση του έργου, πραγματοποιήθηκε επίσης τεχνική επίσκεψη στις 8 Μαρτίου 2019, στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων της Σόφιας – Kubratovo, το οποίο διαχειρίζεται η Sofiyska Voda.